adsense

Lirik Lagu Ilux - Medot Janji

Lirik Lagu Ilux - Medot Janji  Merupakan Postingan Terbaru yang Akan Saya Bagikan Untuk Para Pengunjung Setia Blog Ini.

Blog Ini Tidak Membagikan Link Download MP3 Ilux - Medot Janji  Silakan Kamu Dengarkan Di Meadia Streaming Online Seperti JOOX, Spotify, iTunes, LangitMusik, KKBOX, Deezer , Youtube dan Jangan Lupa Untuk Membeli Lagu Lagu Terbarunya Secara Legal & Yang Original Tentunya. .

Lirik Lagu Ilux - Medot Janji
Lirik Lagu Ilux - Medot Janji 

Lirik Lagu Medot Janji - Ilux

Artist : Ilux
Judul Lagu : Medot Janji
Ciptaan : Zulfikar
Album : Medot Janji - Single
Label : Global Musik Era Digital

Lirik Lagu Medot Janji-Ilux

kelingan mawar abang sing gemantung neng rambutmu
tak jogo utuh neng njero laciku
ra bakal ilang lan lali mergo uwis pisahan
kelingan kowe tego medot janji

sak jeroning segoro luwih jero loro iki
malah kowe seneng seneng karo ati liyo
njoboku ora popo, njero atiku nelongso
tresnoku mung mbok anggep dolanan

mugo kowe bahagia karo pilihanmu
aku mung biso nyawang kowe lan ngimpi bareng kowe
aku urung percoyo kowe mindah atimu nggo wong liyo
segampang kuwi lungo nglalekne aku
sabendino saben waktu kepikiran awakmu
aku ngerti sing dipikir ra rumongso
ra bakal ilang lan lali mergo uwis pisahan
kelingan kowe tego medot janji

sak jeroning segoro luwih jero loro iki
malah kowe seneng seneng karo ati liyo
njoboku ora popo, njero atiku nelongso
tresnoku mung mbok anggep dolanan

mugo kowe bahagia karo pilihanmu
aku mung biso nyawang kowe lan ngimpi bareng kowe
aku urung percoyo kowe mindah atimu nggo wong liyo
segampang kuwi lungo nglalekne aku

mugo kowe bahagia karo pilihanmu
aku mung biso nyawang kowe lan ngimpi bareng kowe
aku urung percoyo kowe mindah atimu nggo wong liyo
segampang kuwi lungo nglalekne aku

Itulah Sedikit Ulasan Artikel Tentang "Lirik Lagu Ilux - Medot Janji n" Semoga Postingan Ini Bisa Bermanfaat Untuk Kamu Dan Sebagai Referensi Untuk Mencari Sebuah Lirik Lagu Terbaru,,Terimakasih.

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel